El contrapregó dels Diables crema contra el masclisme, la Justícia i l'Ajuntament

Els Joves Diables de Cerdanyola han pronunciat, un any més, el seu discurs crític contra els poders d'abús

Els Joves Diables de Cerdanyola han dut a terme el tradicional contrapregó de la Festa de Tardor el dissabte 9 de novembre. Des del balcó de l'Ajuntament, els Diables han envestit, en forma de vers, contra la justícia, els mitjans de comunicació, la política i, sobretot, contra l'Ajuntament de Cerdanyola. 

"Senyors de l'Ajuntament, volem passejar pels carrers tranquil·lament", "¿Què ha passat amb la plaça Goya? Ens han tret una veritable joia". La plaça de Francesc Layret ha esclatat en forts aplaudiments en sentir: "l'AMB i l'Ajuntament, sense vaselina ens l'han ficat, i un nou impost ens volen fer pagar". "Ajuntament, solucions ja!" han proclamat els Diables en el contrapregó d'enguany. 

 

En el contrapregó d'aquest any també s'ha tocat el punt de les violències masclistes: "De les dones també parlaré, perquè és evident el seu patiment. Violades, assassinades i, a sobre, criticades. No sou histèriques, sou històriques!"

El govern espanyol i el poder judicial tampoc se n'han salvat, "tenim un missatge pels polítics i sa Majestat, mai ens podreu aturar, per molta policia que arribeu a enviar." 

Seguidament, els Diables de Cerdanyola han començat el recorregut del correfoc i han encès els carrers de la ciutat al seu pas.