El Contrapregó dels Diables reivindica més suport al jovent i a les entitats

Diables de Cerdanyola ha pronunciat el tradicional contrapregó la nit de dissabte de Festa de Tardor

La nit de dissabte 12 de novembre s'ha enlluernat a Cerdanyola amb el Correfoc i el posterior Contrapregó de Diables de Cerdanyola. Des del balcó de l'Ajuntament i també amb llengua de signes, l'entitat ha expressat un any més les reivindicacions més importants a la ciutat: el recolzament als joves i a les entitats, la solidaritat amb el medi ambient o la impuntualitat de Rodalies.


Com és habitual, el Contrapregó ha estat especialment crític al govern municipal, a qui ha recriminat que es facin obres per guanyar les eleccions: "Després d'un any rascant-vos els collons ara feu obres sin ton ni son". Han demanat més atenció al jovent i ha ressaltat algunes desigualtats socials. Parlant de protegir el planeta, s'ha dit que "cal posar-li seny i assegurar-nos que no el contaminem".

També s'ha parlat del Centre Direccional i de l'hospital Ernest Lluch: "Parleu de centre comercial, però que voleu fer si no tenim ni hospital". L'assumpte del preu i la impuntualitat de Rodalies Renfe ha estat el que ha despertat més resposta entre el públic, després d'exclamar: "És més fiable la relació entre el Piqué i la Shakira que la puntualitat de Rodalies".

Un cop més s'ha reiterat que cal més suport econòmic a les entitats. El Contrapregó ha acabat amb un "visca la mare que us va parir" i públic i Diables s'han engrescat amb la cançó Highway to Hell d'ACDC.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.