Temps de Festa de Tardor a la ciutat

La Festa de Tardor durarà del 8 a l'11 de novembre

La Festa de Tardor 2019, també coneguda com la Festa de Sant Martí, escalfa motor a Cerdanyola del Vallès amb la presentació oficial del programa d'activitats. Enguany, la Festa estarà marcada pel 30 aniversari de l'Escola Roger's, per la celebració dels 40 anys de l'Esbart de Sant Marçal i per les actuacions que acollirà l'envelat de la plaça Sant Ramon, entre les quals hi ha l'espectacle del Mag Lari. 

 

Divendres: Pregó i 30è aniversari de l'Escola Roger's

La 41a edició de la Festa de Tardor començarà el divendres 8 de novembre amb la lectura del pregó a les 19 h des del balcó de l'Ajuntament. Enguany anirà a càrrec de la gent gran de la ciutat, representades a través de diferents associacions.

Les entitats de la gent gran que hi participen són el Club de jubilats i pensionistes de l'Ateneu, la Llar del jubilat i del pensionista de Cerdanyola (Banús), l'Associació de gent gran de Cerdanyola (Esplai 'La Caixa'), la Llar del jubilat 'Les Fontetes', l'Associació de gent gran del casal de la residència de Cerdanyola, el Club de jubilats i pensionistes de Serraparera, l'Associació de la tercera edat i pensionistes del Turonet, el Taller de Cinema de Cerdanyola (TCC) i el Banc del Temps. 

Tot seguit, la festa seguirà, a les 22 h i a la carpa de la plaça Sant Ramon, amb l'espectacle de celebració del 30è aniversari de l'Escola Roger's i amb el concert dels cerdanyolencs Cronopios.

Consulta aquí el programa d'activitats del 8 de novembre.

les millors imatges del mati del diumenge de sant marti 2018 5be89981b2aa3 44 1600x800

Dissabte: Matí popular, actuacions solidàries i contrapregó dels Diables

La jornada de dissabte començarà a les 9 h amb una novetat en la Festa de Tardor d'enguany. La Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) oferirà un taller d'instruments reciclats. Durant el matí, l'envelat de la plaça de Sant Ramon acollirà la concentració de motos Harley-Custom de culminarà amb una barbacoa amb ambientació musical. Al vespre, els carrers es tenyiran del color del foc amb el correfoc i el contrapregó dels Diables de Cerdanyola. 


PROGRAMA D'ACTIVITATS DEL 9 DE NOVEMBRE

 

 

les imatges dels castellers correfoc i contraprego de sant marti 2018 5be78fab88814

Diumenge: Cotxes antics, els 40 anys de l'Esbart i la màgia del Mag Lari

El penúltim dia de Festa de Tardor inclourà la tradicional rua de cotxes antics organitzada pel Motor Club. Durant el matí, els carrers de la ciutat també s'impliran de cultura popular amb la cercavil·la de Sant Martí. A partir de les 12 h, es viurà la diada castellera de Sant Martí i es podrà veure actuar a les diferents entitats cerdanyolenques. Per tancar la jornada, el Mag Lari portarà la màgia a la ciutat. 

PROGRAMA D'ACTIVITATS DEL 10 DE NOVEMBRE

Diada castellera amb els Castellers de Madrid i els de Cerdanyola. FOTO: Ale Gómez

Dilluns: Sant Martí pels més menuts

L'últim dia de Festa de Tardor serà el dilluns 11, el dia de Sant Martí. Durant el matí tindran lloc activitats infantils amb inflables, tallers i altres jocs a la plaça de l'Abat Oliba. També es farà el campionat de dominó al Bar Grau i l'espectacle infantil de la Guilla Teatre. La festa es tancarà amb una xocolatada i el ball de fi de festa per a tots els assistents a la plaça de Sant Ramon. 

PROGRAMA D'ACTIVITATS DE L'11 DE NOVEMBRE

Les millors imatges del matí del diumenge de Sant Martí 2018

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?