La Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola torna a actuar un any després

El concert tindrà lloc el 24 d'abril a l'esglèsia de Sant Martí

La Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) farà, el 24 d'abril a les 18 h a l'església de Sant Martí, el seu primer concert des de l'inici de la pandèmia. L'entrada al concert és gratuïta, però l'Agrupació convida els assistents a donar productes per a Càritas Sant Martí.

Un any i quatre mesos després, la Coral tornarà a posar-se davant del públic en una actuació titulada 'El primer concert: la Coral es retroba amb la ciutat un any després'. La formació, que a hores d'ara combina els assajos de virtuals i presencials amb totes les mesures de seguretat, espera amb delit aquest moment.

El director Manel Cubeles ha triat un repertori "que va com a anell al dit a la Coral de l'AMCV i que la farà brillar en el seu primer concert en temps de covid", destaquen des de l'AMCV. Es tracta d'un recorregut per l'evolució de la polifonia vocal, des dels seus inicis i l'edat mitjana, fins a la música contemporània actual.

Amb ànims de retre homenatge a la veu en el seu estadi més pur i al seu potencial transformador, la Coral de l'AMCV interpretarà el proper 24 d'abril música de compositors de tots els temps com Josquin Des Près, Tomàs Luis de Victoria, Mateu Fletxa el vell, Joan Cererols, J.S. Bach, W.A. Mozart, F. Liszt, Camille Saint Säens, Ola Gjeilo, entre d'altres.

 

L'entrada al concert és gratuïta i solidària. Cal retirar les localitats que es vulguin al web de l'AMCV i l'Agrupació convida el públic a portar aliments i productes d'higiene personal per als més afectats per la crisi econòmica (en col·laboració amb Càrites). "Amb les restriccions vigents de l'aforament, hi haurà menys públic que d'altres cops", indiquen.