Tres corals cerdanyolenques pugen a l'escenari en la Festa de tardor

El Concert de Coral e sfarà el 13 de novembre al Teatre Ateneu

Tres corals de Cerdanyola del Vallès s'uneixen en el tradicional Concert de Corals de la Festa de tardor 2021. El Cor de la UAB, la Coral Dones per la Pau i el Cor Ítaca oferiran un concert el dissabte 13 de novembre a les 17.30 h i al Teatre Ateneu.

Com són les corals que hi actuaran?

El Cor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), inicialment anomenat Cor de la Facultat de Medicina de la UAB, nèixer la tardor del 1982 de la mà del seu primer director, Baltasar Plans. Posteriorment, Joan Bofill, Enric Ribó, Joan Giralt i Joaquim Miranda van passar per la direcció de la coral universitària. El setembre de 2001 el Cor de la UAB va començar una nova etapa sota la direcció de Poire Vallvé, l'actual director, unint-se amb l'Orquestra de la UAB i les diverses activitats musicals creant l'Aula de Música de la UAB.

El seu repertori va des del renaixement fins a obres contemporànies. En destaquen el repertori clàssic com Glòria de Vivaldi, l'Òpera Dido & Eneas de Henry Purcell,el Magníficat de J.S. Bach, El Requiem de W.A. Mozart i fins a muntatges poètico-musicals amb estrenes d'obres contemporànies en col·laboració amb joves compositors de l'ESMUC. 

També pujarà a l'escenari la Coral Dones per la Pau que pertany a l'Associació aCordeDones. Està formada per 25 dones d'edats diferents i està dirigida per Conxi Gil. Arnau Ferrer les acompanya al piano.

"Volem cantar, experimentar amb les nostres veus i expressar-nos tot aprenent, compartint i gaudint. Interpretem cançons a 2 i 3 veus, de diferents estils, èpoques i autors, però sempre amb continguts plens de sentiments que ens omplin tant a nosaltres com al públic", asseguren des de la Coral Dones per la Pau.

El cartell del concert el completa el Cor Ítaca, que es presentarà oficialment a la ciutat amb aquesta actuació a les festes de Sant Martí. També dirigits per la Conxi Gil i acompanyats al piano per l'Arnau Ferrer, el Cor Itaca és el resultat de més de 15 anys d'evolució que han passat per l'Escola Escaladei i el Motor Music Records. Ara constituïts com a Associació Cor Ítaca, proposen un repertori popular i modern i tenen la voluntat de fer concerts solidaris i participar en els actes de la ciutat.

Les entrades per assistir al concert són gratuites però cal reservar-les al web del Teatre Ateneu

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.