Drama, comèdia, terror i nominades als Goya a la nova programació dels Xiscnèfils

El Cineclub Xiscnèfils projecta pel·lícules cada dijous al Teatre Ateneu

El Cineclub Xiscnèfils continua projectant pel·lícules cada setmana a la pantalla del Teatre Ateneu. L'entitat cerdanyolenca proposa cinc noves projeccions per a les pròximes setmanes.

Un año, una noche

El dijous 2 de febrer es projectarà la pel·lícula Un año, una noche d'Isaki Lacuesta. Estrenada l'any 2022, està inspirada en el llibre Paz, amor y death metal de Ramón González, explora el trauma després de l'atac terrorista al teatre Bataclan a  Paris.

La història segueix Ramon i Céline, supervivents de la massacre. La trama va i ve entre la nit de l'atemptat al Bataclan i el trauma viscut l'any posterior.

Petite Fleur

La pel·lícula del dijous 9 de febrer serà Pequeña flor de Santiago Mitre. També de l'any 2022, es tracta d'un film francès 

A Clarmont d'Alvèrnia, en José, un dibuixant argentí, i la seva companya Lucie veuen com la seva vida de parella es capgira pel naixement d'una filla. Un dijous, en José mata el seu veí Jean-Claude, embogit per sentir la cançó Petite Fleur de Sidney Bechet. Però l'endemà, el veí encara és viu.

La Maternal

El dijous 16 de febrer serà el torn de La Maternal dirigida per Pilar Palomero. Aquest drama es va estrenar l'any passat amb Carla Quílez i Ángela Cervantes com a protagonistes. La història segueix la Carla, una nena embarassada de catorze anys internada en un centre per a mares adolescents on passa l'estona amb altres companyes adolescents (Raki, Estel, Claudia, Jamila i Sheila). Ella també ha de bregar amb les vicissituds de la seva tibant relació amb la seva mare Penélope.

Broker

Des de Corea del Sud, el dijous 23 de febrer es projectarà Broker, de Hirokazu Koreeda. La pel·lícula gira entorn de personatges associats amb caixes per bebès, que permeten deixar als bebès de manera anònima perquè uns altres els cuidin.

As Bestas

El dijous 2 de març es projectarà una de les pel·lícules nominades als Premis Goya 2023: As Bestas. El film de Rodrigo Sorogoyen està ambientat a Galícia, i rodat en francès, castellà i gallec.

Ambientada al camp gallec, la trama segueix una parella francesa que s'instal·la en un petit poble i que busca connectar amb la natura. No obstant això, la seva presència desperta hostilitat i violència franca d'un parell de locals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.