El Cineclub Xiscnèfils celebra el seu 25è aniversari

Per celebrar el seu 25è aniversari, el Cineclub Xiscnèfils ha organitzat un dinar temàtic i una Marató de 'El Padrino' acompanyada d'un dinar temàtic

 

El Cineclub Xiscnèfils també comença el seu curs de projeccions aquest mes de setembre. Aquesta temporada és especial pel Cineclub perquè celebren el seu 25è aniversari amb una sessió de projeccions especial aquesta tardor.

La programació del setembre dels Xiscnèfils portarà dues pel·lícules ben diferents. El dijous 19 de setembre, a les 21.30 h al Teatre de l'Ateneu, es projectarà 'Dolor i gloria', la darrera obra del director espanyol Pedro Almodóvar. Recentment s'ha anunciat que aquest film és l'escollit per representar a Espanya als premis Oscar. 

 

 

Una setmana més tard, el 26 de setembre, es projectarà 'La caída del imperio americano', una producció canadenca dirigida per Denys Arcand. Es tracta d'una comèdia amb elements dramàtics que tracta la influència de la cultura americana en el dia a dia. 

 

 

 

Marató de 'El Padrino' pel 25è aniversari

Per celebrar el seu 25è aniversari, el Cineclub Xiscnèfils ha organitzat un dinar temàtic i una Marató de 'El Padrino' acompanyada d'un dinar temàtic. Aquesta sessió especial de cinema tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre d'11 a 22.30 h a l'Ateneu

A les 10.30 h està previst que es faci la benvinguda als assistents i a les 11 h es començarà a projectar la primera pel·lícula, 'El Padrino I'. Totes les pel·lícules es projectaran el Versió Original Subtitulada en Espanyola (VOSE). A les 14 h es farà un dinar temàtic al voltant del món de 'El Padrino'. Tot seguit, els assistents podran veure 'El Padrino II' i a les 19 h 'El Padrino III'. 

L'organització explica que les entrades i tiquets del dinar es posaran a la venda a partir del 12 de setembre a l'Ateneu de dimarts a dijous de 18 a 20 h.

Els preus de venda anticipada són de 4€ una pel·lícula; 7€ dues pel·lícules i 9€ (tres pel·lícules). En cas de comprar les entrades el mateix dia de la projecció els preus seran: 5€ una pel·lícula; 8€ dues pel·lícules i 10€ tres pel·lícules. El preu del dinar temàtic és de 15€.