El compositor cerdanyolenc Manel Gil-Inglada, nominat als premis Fumicena

El Festival Internacional de Música de Cinema de Tenerife ha nominat les composicions de Gil-Inglada pels curts 'Trivial' i The dark'

 

El compositor cerdanyolenc, Manel Gil-Inglada, ha estat nominat en el Festival Internacional de Música de Cinema de Tenerife per dos dels seus treballs: les composicions dels curtmetratges 'Trivial' i 'The dark'. En concret, els dos curts han estat nominats a Millor Partitura Original del festival conegut com a Fimucinema. 

Gil-Inglada ja va recollir el premi a Millor Música a l'American Tracks Awards pel curtmetratge 'The dark', una peça inquietant dirigida per Joan Álvarez i estrenada aquets 2019. L'altre curt, 'Trivial', està dirigit Fran Menchón i Sandra Reina i protagonitzat per Macarena Gómez. Gil-Inglada ha agrait la confiança als tres directors. 

 

 

 

 

Durant la teva trajectòria, Gil-Inglada ha guanyat multitud de premis per la seva feina composant pel sector cinematogràfic. Un dels seus últims treballs més exitosos és el curt 'Evo', una producció amb caràcter futurista. 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?