Enma Fernández inaugurarà la 29a edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

La formació del pianista Enma Fernández actuarà enlloc de Shanna Waterstown, que no podrà assistir “per raons alienes al festival”

El pianista, cantant i compositor de Barcelona Enma Fernández substituirà Shanna Waterstown en el concert inaugural de la 29a Edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola, que se celebrarà divendres 4 d'octubre a les 20:30 h al pati del Museu d’Art de Cerdanyola.

Segons ha informat la organització, Waterstown no podrà actuar en la inauguració de l’edició d’enguany “per raons alienes al Festival”.

Enma Fernández, l’artista triat per substituir a Waterson, és un pianista, cantant i compositor de Barcelona amb una trajectòria molt intensa als escenaris, lloc “on demostra que és pur espectacle i mai deixa indiferent a ningú”, en paraules de la organització.

Enma Fernàndez va començar a sovintejar els escenaris amb la banda “Lewis Enma & The Bcn Fireballs”, formació tribut a un dels grans del rock and roll dels anys 50, Jerry Lee Lewis. La posada en escena i la interpretació dels èxits de Lewis tot un èxit que l’ha portat a fer més de 150 concerts els últims dos anys per tot l’estat espanyol.

Així sona la combinació eclèctica de la formació d’Enma Fernández, el pianista que farà el concert inaugural.

Aquest primer èxit l’ha fet començar un nou projecte més personal, on l’artista s’ha envoltat dels millors músics de l’escena Barcelonina per formar una banda d’estil New Orleans, Rhytm&Blues-Swing-Jazz i Rock&Roll. El repertori de Fernández barreja temes propis i una sèrie d’interpretacions dels clàssics de Dr. John – artista a qui enguany es dedica el Festival–, Professor Longhair, Fats Domino, Allen Toussaint o Bobby Charles.

Per escalfar motors, la organització del festival ha creat una llista de reproducció d’Spotify en consonància amb el cartell d’artistes d’enguany, que podeu consultar en el programa complert que trobareu a aquest enllaç.

Més informació