Enric Calpena, amb l’obra En guerra, tancarà el cicle del 'Cafè amb lletres'

El cicle del Cafè amb lletres gener – maig de 2023 també ha comptat amb la presència d’Anna Manso, Espartac Peran, Sònia Moya i Mireia Calafell i Martí Gironell

El periodista i historiador, Enric Calpena, serà el protagonista de l'última sessió del cicle 'Cafè amb lletres', el proper dijous 18 de maig a les 19 h a la Biblioteca Central de Cerdanyola. Un cicle que des del gener ja ha comptat amb la presència d’Anna Manso, Espartac Peran, Sònia Moya i Mireia Calafell i Martí Gironell.

En aquesta última sessió, Calpena, introduirà la seva obra En Guerra. Una obra que parla sobre l'afusellament del president del Barça Josep Sunyol, el 8 d'agost de 1936, per part de les tropes franquistes. 

Enric Calpena (Barcelona, 1960) és periodista, historiador i professor de Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Especialitzat en divulgació històrica, ha estat director i guionista de nombrosos documentals històrics per a la televisió. Col·laborador de la revista Sàpiens, també dirigeix programes radiofònics sobre Història. Com a novel·lista ha publicat Memòria de sang (2014), El dia que Barcelona va morir (2018) i El primer capità (2020).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.