Es confirmen els concerts de la Nit gran del Festival Internacional de Blues

El festival ha confirmat els grups que actuaran a la Nit Gran del Blues

 

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès segueix sumant confimacions a la programació de la 29a edició, que se celebrarà del 4 al 13 d'octubre. Els últims noms en sumar-se a la llista d'artistes són els protagonistes de la Nit Gran del festival que tindrà lloc el 12 d'octubre al Parc del Turonet

 

Noms catalans i internacionals

A partir de les 20 h del dissabte 12, l'escenari del Parc del Turonet acollirà les actuacions principals i més multitudinàries del festival de Blues. Els escarregats d'obrir la nit seran els catalans Sun Street Blues, un quintet amb influències de les bandes de blues de la Barcelona dels anys 90. 

 

 

A les 21 h, pujarà a l'escenari Saron Crenshow, un music vingut des dels Estats Units amb una trajectòria que es remunta als anys 70. Com a curiositat, Crenshow toca una guitarra Liclle signada per B.B King. Tot seguit, a les 22.30 h, l'anglès Danny Bryant prendrà el relleu de la nit. Bryant ha compartit escenari amb musics com Santana o Joe Cocker. A més, el pròxim 20 de setembre publicarà el seu nou disc titulat 'Means of scape'.

 

 

 

Per tancar la Nit Gran del Blues, a partir de mitjanit sortirà a l'escenari la banda de músics més jove de la vetllada: Imperial Jade. Es tracta d'un grup català que aquets 2019 ha publicat el seu segon disc titulat 'On the rise'.