L’Escola d’Arts Plàstica de l’Ateneu exposa una mostra de les seves produccions

Es tracta dels treballs fets durant el primer quadrimestre del curs en els diversos tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques

El professorat i l’alumnat dels tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu han preparat un recull dels projectes artístics elaborats al llarg del primer quadrimestre del curs amb l’objectiu que la ciutadania vegi el resultat de les tècniques apreses en els tallers i cursos de les diverses disciplines artístiques. La mostra es veurà al vestíbul, passadís i aula 22 de l’equipament cultural, del 3 de febrer a l’1 de març i en els horaris de funcionament de l’Ateneu.

Els tallers que s’han dut a terme han estat diversos i es detallen a continuació, explicant-hi què hi aporten a la mostra col·lectiva. Ceràmica presenta diferents peces manufacturades per l’alumnat, esmaltades i decorades. Escultura i Joieria mostrarà projectes personals amb fang i joies fetes amb coure i plata. Pintura acrílica, pintura a l'oli i tècniques aquoses han treballat els paisatges i els retrats, així com altres projectes enfocats als interessos propis dels alumnes fets amb aiguades, empasts, paleta i pinzell. A Gravat i estampació han après diverses tècniques com la linografia sobre paper i roba, la xilografia i els monotips i aiguaforts i aiguatinta. Els tallers Urban sketch han fet dibuixos amb llapis i aquarel·les dedicats als paisatges de Cerdanyola, Dibuix del Natural amb model han treballat el retrat i l’art de la il·lustració editorial, natural i científica han treballat la botànica amb tècniques de grafit, tinta amb plomí, calibrats, aquarel·la i collage. Al taller de Tècniques mixtes han treballat la transferència d'imatges sobre fusta, les veladures i el decopatch. Des d’Art tèxtil i tapís hi aporten una concertina-acordió feta de fils i a Art digital mostren una recopilació d'imatges on s'ha fet servir la tècnica de l'entintat digital amb l'eina colordrop. El taller d’Art per joves han fet el projecte d’una làmpada amb ceràmica. Han treballat des del disseny previ, esbossos i maqueta, fins a culminar el treball amb engalbes, pigments i esmaltat final de la peça. 

La direcció i el professorat dels diversos tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu animen a tothom interessat en l’art que visiti aquesta mostra. Els ajudarà per veure què s’hi fa, als tallers, al mateix temps que els animarà a fer el pas per apuntar-s’hi.

L’equip de professors de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu el formen Maria Martínez, Mercè Martínez, Susana Aranda, Natalia Navarro, Xus Montoya i Juancho Pacheco.

 

Del 3 de febrer a l’1 de març

Exposició tallers d'adults i art jove 

Treballs fets durant el primer trimestre del curs en els diversos tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques.

Lloc: vestíbul, passadís i aula 22 de l’Ateneu

Organitza: Ajuntament

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.