L’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu exposa les seves produccions

Es tracta dels treballs fets durant el primer trimestre del curs en els diversos tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques

El professorat i l’alumnat dels tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu han preparat un recull dels projectes artístics elaborats al llarg del primer trimestre del curs amb l’objectiu que la ciutadania vegi el resultat de les tècniques apreses en els tallers i cursos de les diverses disciplines artístiques. La mostra es veurà al vestíbul i al passadís, del 2 al 23 de febrer i en els horaris de funcionament de l’Ateneu.

Els tallers que s’han fet són els de Ceràmica, Escultura i Joieria, Pintura acrílica, pintura a l'oli i tècniques aquoses, Gravat i estampació, Urban sketch, Dibuix del Natural, Tècniques mixtes, Art tèxtil i tapís, Art Digital i Art per a joves.

La direcció i el professorat dels diversos tallers de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu animen a tothom interessat en l’art que visiti aquesta mostra. Els ajudarà per veure què s’hi fa, als tallers, al temps que els animarà a fer el pas per apuntar-s’hi.

L’equip de professorat de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu està format per Maria Carmen Martínez LópezMercè Martínez RivasSusana Aranda ValeroNatalia Navarro MartínezXus Montoya Castejón i Juancho Pacheco Puig.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.