Espartac Peran, protagonista del Cafè amb lletres del mes de febrer

El periodista presentarà el seu llibre ‘Tres desitjos abans de morir’ que parla de la mort, el dol i la vida

Espartac Peran serà el protagonista del Cafè amb lletres del mes de febrer en el qual mostrarà  el seu llibre Tres desitjos abans de morir que parla de la mort, el dol i la vida. La presentació serà el 9 de febrer, a partir de les 19 h i a la Biblioteca Central. No caldrà fer reserva prèvia encara que l’aforament serà limitat. La sessió s’enregistrarà i es penjarà a Internet en el canal municipal de YouTube.

El periodista i escriptor Espartac Peran ens proposa per al Cafè amb lletres de febrer el llibre Tres desitjos abans de morir (La Magrana : 2022). Un llibre farcit de converses, viatges, molta vida i amor per curar aquelles ferides que la mort dels nostres estimats ens deixa a la pell. Aprecieu-ho en un petit tast: «A casa, la mort i el dol van seure amb tots a taula. Vaig créixer al costat d’uns pares marcats per la mort del seu primer fill. Era el meu germà gran. No el vaig poder conèixer, no vam coincidir en el temps, però és com si el conegués de tota la vida. La mort ens ha ocupat molts moments i pensaments. No esquivar-la ens ha fet aferrar amb força a la vida.».

Portada del llibre

Portada del llibre

 

Espartac Peran 

És periodista i presentador de Televisió de Catalunya. Part de la infància i joventut la va viure al mercat de la plaça de Cuba de Mataró, entre xivarri, parades, bona gent, olors i viandes que alimentaven el pap i l’ànima.

Al mercat, la família hi tenia la parada de peix on ell també va despatxar uns quants anys. D’aquell ambient de basar, tan viu i acolorit, n’ha heretat, com a poc, l’estima per la paraula i la passió per la comunicació. I entre boga i sorell, els seus inicis des de ben jove en el món de la comunicació van ser en mitjans locals com ara Televisió de Mataró, Ràdio Argentona i Ràdio Arenys. A partir d’aquí va fer el salt a mitjans com Cadena 13, Catalunya Cultura, Catalunya Ràdio i Rac 1. I a l’horitzó, el desig de treballar a TV3.

S’hi va estrenar a l’edició del TN vespre i el TN migdia. Més endavant va presentar el TN nit i les notícies al canal 3/24. També va presentar el Trànsit, el programa Els matins i el concurs Bocamoll. Durant vuit anys va estar al capdavant del magazín diari de tardes Divendres, cada setmana i en directe des d’una població diferent del país.

Actualment forma part de la direcció del concurs Atrapa’m si pots, i el camí continua.


9 de febrer

19 h

Cafè amb lletres

Tres desitjos abans de morir (La Campana : 2022), d’Espartac Peran

Modera: Núria Juanico

Lloc: Biblioteca Central de Cerdanyola (Sala Enric Granados)

Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.