Un espectacle ben animal inaugura la programació del 2024 de Bambalina

L'obra 'Miranius, l’aventura d’habitar el món' tindrà lloc el proper diumenge 28 de gener al Teatre Ateneu i donarà el tret de sortida a la programació familiar d'aquest any a Cerdanyola

Aquest 2024 Bambalina, l'entitat de teatre i espectacles familioars, comença trepitjant fort. La primera obra serà 'Miranius, l’aventura d’habitar el món', un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana.

L'obra de la companyia 'De paper' tindrà lloc el proper diumenge 28 de gener a les 12 h al Teatre Ateneu i donarà el tret de sortida a la programació familiar d'aquest any a Cerdanyola. Per aquest 2024, Bambalina ha programat un espectacle mensual, a més de La Pallassada, al febrer, i el FIT, al setembre, els dos festivals familiars que organitza aquesta entitat cultural. 

'Miranius' és la història d’un paisatge. Un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si de peces d’un tàngram es tractés, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats.

 

Els clowns tornen a La Pallassada

Després d'una edició del 2023 en què els infants van poder gaudir d'altres disciplines, com la màgia, enguany els clowns tornen a agafar el protagonisme del cap de setmana (24 i 25 de febrer) més pallasso de l'any a Cerdanyola. Tot i això, els espectacles programats estan pensats perquè no es perdi la màgia entre els espectadors. 

El primer dels dos espectacles programats és 'Italino gran hotel', de la Companyia La Tal, que explica la vida d'un personatge solitari que viu entre els somnis i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. L'altra obra és 'Kaboom', un espectacle que combina la màgia, el clown i la música en directe per entretenir tothom. 

 

Programació de primavera

Un cop finalitzada La Pallassada, els espectacles infantils no s'aturen. Així tant al març com a l'abril, Bambalina ja ha programat dos espectacles més. Al març, aprofitant el Dia de la Dona (8 de març), arribarà a Cerdanyola el dia 17 'La motxilla de l'Ada', una obra que ens parla de la identitat de gènere a través de la història de l'Ada, qui no encaixa amb allò que suposem que ha de ser nen o nena.  

A l'abril, l'espectacle musical i poètic 'Sense lluna' fa una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música. L'obra de la companyia Samfaina de colors, tindrà lloc el 28 d'abril.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.