Els espectacles de pallassos tornen a l'Ateneu amb La Pallassada de Bambalina

Bambalina recupera els espectacles de clowns durant el cap de setmana del 27 i 28 de febrer

La Pallassada de la companyia cerdanyolenca Bambalina torna a aixecar el teló en la seva 28a edició. Adaptant-se a la realitat actual, Bambalina dedicarà dos dies -el 27 i el 28 de febrer- al teatre infantil sobre l'escenari del Teatre Ateneu.

L'anterior edició de La Pallassada no es va poder fer completament perquè la pandèmia va esclatar en mig de les dates de celebració del festival anual de Bambalina. Ara, recuperen els espectacles de clowns durant un cap de setmana.

 

Imaginació i aventures a l'Ateneu

El dissabte 27 de febrer a les 18 h, Marcel Gros portarà a Cerdanyola el seu espectacle Planeta M.Art. "El Planeta M.Art , és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista!", diu l'artista. 

 

Planeta M.Art from Marcel Gros on Vimeo.

 

Un dia després, el diumenge 28 a les 12 h, serà el torn de l'espectacle Mon petit souvenir de la companyia La Bleda. La pallassa Helena Escobar obrirà les portes de la seva rulot per gaudir d'unes vacances d'estiuen un càmping ben singular. "Unes aventures simpàtiques, divertides i musicals que ens parlen del dia a dia estiuenc i ens ensenyen els valors de la vida de càmping: viure a l’exterior, tenir cura del medi ambient i conviure amb altra gent", detalla la companyia.

Les entrades per a ambdós espectacles ja es poder comprar al web de Bambalina. El preu és de 5 euros per a infants de 3 a 12 anys;  7 euros si tenen més de 12 anys; i entrada gratuïta pels menors de 3 anys.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.