Esquerra convoca el concurs #RosesILlibresLliures per Instagram

Ja que no es podran celebrar els actes al carrer, ERC proposa celebrar un Sant Jordi amb un concurs en línia. Es donaran cinc premis per comprar llibres i roses als comerços de Cerdanyola.

La diada de Sant Jordi no es podrà celebrar amb les tradicionals parades de llibres i roses al carrer, per això, Esquerra Republicana de Cerdanyola adaptarà la celebració del 23 d'abril a través de les xarxes socials. Esquerra proposa un concurs en línia al perfil d’Instagram @ERCerdanyola amb l’etiqueta #RosesILlibresLliures.

A partir de dissabte 18 d’abril i fins el dia abans de Sant Jordi es publicarà cada dia al matí una pregunta relacionada amb Cerdanyola. Les respostes s’hauran de fer a la mateixa publicació de la pregunta i abans no es publiqui la següent. Per optar als premis cal ser major d’edat i seguir els perfils d’Instagram d’ERC (@ERCerdanyola) i Jovent Republicà (@joventCDV) de Cerdanyola. Els premis es sortejaran entre les persones que hagin respost totes les preguntes correctament.

 

Els premis són 5 vals per comprar llibres i flors als comerços de Cerdanyola que col·laboren amb aquesta iniciativa distribuïts de la següent manera: un de 40€ en llibres, dos de 20€ en llibres i dos de 15€ en flors. En breu es publicarà el llistat de les llibreries i floristeries on es podran bescanviar els bons i el dia de Sant Jordi es farà pública la llista de persones guanyadores

Esquerra vol expressar així el suport al comerç local que està patint la crisi, en especial les llibreries i floristeries que en aquestes dates tenen una part important de la facturació anual.