Èxit de participació al Concurs de Paelles, tot i la pluja

Prop de 300 persones participen al Concurs de Paelles del Roser de Maig

Tot i que la pluja ha amenaçat durant tot el matí, el Concurs de Paelles del Roser de Maig s'ha realitzat amb èxit de participació. Prop de 300 persones han participat en el concurs, en el qual s'han presentat 19 paelles. 

Des de les 12 h del matí els grups participants han començat a encendre els fogons a la plaça Sant Ramon, on s'ha viscut un ambient d'allò més festiu. Els concursants a banda de cuinar les paelles, han animat el migdia del diumenge amb cançons que portaven preparades de casa. 

Les 19 paelles que s'han presentat, han tingut l'oportunitat de competir en les quatre categories de premis. En la categoria de 'Millor presentació', la guanyadora ha estat Imma Llopart. La categoria 'Més original' ha sigut per Joan Hidalgo. El premi a la 'Millor comparsa' se l'ha emportat el grup Gero Paella; i els guardonats amb el 'Millor gust' han sigut el grup Pa amb oli i sal.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.