L’exposició ‘ART & BLUES ROCK’ se suma al Festival de Blues

L'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola presenta durant l’octubre obres amb temàtica de blues de l’artista Jordi Extremera

L'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola s’uneix a la programació del Festival Internacional de Blues presentant a l’espai B'art de l'Ateneu una exposició de quadres que presenten temàtica de música blues i rock.  ‘ART & BLUES ROCK’, de l’artista Jordi Extremera, es podrà visitar des de l’1 d’octubre fins al 31 del mateix mes.

L’exposició recull il·lustracions realitzades entre el 2018 i el 2021 de la mà del cerdanyolenc de Serraparera Jordi Extremera, soci de l'Associació d'artistes plàstics de Cerdanyola. “En aquesta col·lecció podem passejar per retrats d’alguns dels músics més influents des dels orígens del blues passant pel rock’n roll”, explica Extremera.

 Cartell Art and Blues Rock

Cartell 'Art and Blues Rock'

L’artista té clar que les seves grans influències han estat la música i la pintura, dues arts que ha pogut combinar en ‘ART & BLUES ROCK’ . Considera també que el seu és un estil realista que aconsegueix barrejant les tècniques de l’acrílic i l’oli. “Treballo molt la figura humana així om tots els trets expressius, que són de vital importància per aconseguir una imatge fidel”, assegura Extremera.

Més info: PROGRAMA: Els concerts i activitats del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.