L'exposició 'Art Solidari. S.O.S Síria' a l'Ateneu de Cerdanyola

L'objectiu de l'exposició és recaptar fons per al terratrèmol de Síria i Turquia

L'exposició solidària per recaptar fons per al terratrèmol de Síria, es pot veure a l'Ateneu de Cerdanyola fins al 2 de maig. Tota la recaptació servirà per a comprar material sanitàri per a les zones més afectades del nord de Síria, on Open Arms està preparant un segon enviament.

Una trentena d'artistes de l'Associació d'Artistes Plàstics han cedit una obra original seva per a exposar al B'Art Ateneu. Les obres es poden adquirir a preus molt populars, tenint en compte que són obres originals (entre 50 i 100€). Les obres adquirides es lliuraran entre el 2 i el 3 de maig, quan l'associació farà pública la recaptació final.

Més de 50 mil persones mortes

El 6 de febrer, dos terratremols (el primer d'una magnitud de 7,8 a l'Escala de Richter i el segon de 6,7) van saccejar el sud de Turquia i el nord de Síria, causant la mort de més de 50 mil persones i la destrucció de nombrosos edificis. Es tracta del terratrèmol més fort registrat a Turquia des de que se'n tenen dades. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.