L'exposició de Manoli Tapias arriba a la Biblioteca Central de Cerdanyola

Es tracta d'una exposició itinerant sobre la fibromiàlgia i on es reflecteix "el patiment i les reflexions de persones que porten la malaltia dins la seva motxilla vital"

L'Associació dels Artistes Plàstics de Cerdanyola presenta una nova exposició a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola. Es tracta de l'obra de Manoli Tapias "Fibromiàlgia, convivint amb ella" i que es podrà visitar a partir de l'1 i fins al 25 de febrer.

L'exposició compta amb vint obres realitzades per l'artista i que van acompanyades d'uns textos de Mercè Guiu on es reflecteix "el patiment i les reflexions de persones que porten la malaltia dins la seva motxilla vital". Es tracta d'una exposició itinerant que es presenta com una unitat i que ja s'ha exposat 39 vegades en diferents espais. 

Manoli Tapias va començar a agafar els pinzells de forma autodidàctica per prescripció del metge, com a teràpia, un cop li van diagnosticar la malaltia. Amb l'exposició l'artista vol enviar un missatge d'esperança als afectats per aquesta malaltia i ajudar-los a "recarregar l'esperit d'energia positiva fent alguna activitat creativa". 

 

Cartell de l'Exposició

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.