La Festa Major del Roser de Maig ja té cartell

La Festa Major del Roser de maig 2021 es durà a terme del 30 d’abril al 3 de maig

La Festa Major del Roser de Maig escalfa motors amb la presentació dels seus cartells oficials. Noèlia Magrané Gascón i Laia Fagúndez García són les autores de les obres guardonades aquest any que esdevindran la imatge de la Festa Major.

Les imatges de la Festa Major escollides pel jurat qualificador esdevindran la presentació del principal esdeveniment social de la ciutat. La situació sanitària vigent, a conseqüència de la pandèmia de la COVID19, marcarà la festa. Un Roser de maig que malgrat tot esdevé, en certa manera, l’inici del retorn a una desitjada normalitat.

Noèlia Magrané Gascón és la creadora del cartell de la Festa Major. Cerdanyolenca, és dissenyadora i fa més de 15 anys que treballa professionalment en aquest sector. Va decidir presentar-se al concurs de la Festa Major després d’uns anys de no fer-ho. Preguntada sobre la seva proposta, explica que ha triat un fons verd que transmet «calma i tranquil·litat», necessàries en aquesta època distòpica en què vivim. La tipografia escollida és blanca, «fresca, natural». I afegeix unes roses esquematitzades, «simples i senzilles, que transmeten alegria i felicitat».

Cartell guanyador del concurs de cartells Festa Major del Roser de Maig 2021

Cartell guanyador del concurs de cartells Festa Major del Roser de Maig 2021

Laia Fagúndez García és l’autora del dibuix que presentarà les activitats infantils del Roser de maig 2021. Té 7 anys i estudia 2n de primària a l’Escola Municipal La Sínia. La seva mare explica que la Primavera l’ha inspirat per fer la seva creació. Juntes van fer un treball previ de documentació mirant els cartells guanyadors d’altres edicions. I d’aquest procés en va sortir la gran papallona i les roses de la seva obra. Està molt contenta d’haver guanyat el concurs. Ja ha vist l’exposició de totes les obres participants, instal·lada al vestíbul de l’Ateneu.

 
Dibuix guanyador del concurs de cartells de les activitats infantils del Roser de Maig 2021

Captura de Pantalla 2021 04 16 a les 15.42.33

Dibuix guanyador del concurs de cartells de les activitats infantils del Roser de Maig 2021

Dibuix guanyador del concurs de cartells de les activitats infantils del Roser de Maig 2021

El regidor de Cultura, Oscar Pons, felicita na Laia i na Noèlia, les guanyadores del concurs, i a totes les persones que han participat en el concurs presentant les seves creacions. «Són una mostra de creativitat i d’imaginació d’unes persones que han plasmat en les seves propostes una Festa Major, el Roser de maig, que ens defineix i que aquest any gaudirem, amb totes les mesures sanitàries corresponent», afegeix.

La Festa Major del Roser de maig 2021 es durà a terme del 30 d’abril al 3 de maig.