La Festa Major del Roser de Maig encara la recta final amb més activitats

La Festa Major del Roser de Maig de Cerdanyola del Vallès va arribant al seu final

La Festa Major del Roser de Maig de Cerdanyola del Vallès va arribant al seu final però, durant el diumenge 2 de maig, encara han estat moltes les activitats familiars i diferents espectacles que han pogut gaudir els veïns i veïnes. 

Al matí, el Museu d'Art de Cerdanyola ha acollit al seu pati a diferents famílies i curiosos amb una visita teatralitzada que ha posat en context la història i patrimoni d'aquest lloc ben emblemàtic. 

Els diferents personatges populars de la ciutat han anat apareixent i explicant les llegendes que els han envoltat al llarg de la seva vida. Fins i tot, les famoses Dames de Cerdanyola s'han escapat dels vitralls del seu darrere i han ballat amb la música d'Enric Granados. 

Encarant el migdia, la pluja ha donat treva perquè es pogués celebrar el Vermut musical a la ZEM Fontetes. El vermut, en el qual no es venien begudes ni menjar degut a les limitacions del Procicat, s'ha tenyit del color negre de les caçadores de pell de bona part del públic que s'ha apropat a Fontetes per veure les actuacions de heavy-metal d'Anna Lee i Sin City. L'intermedi ha estat amenitzat pel grup de batucada cerdanyolenc Batúcamela. 

Més info: FOTOS: Les imatges del diumenge de Roser de Maig

 

Al Teatre Ateneu també ha ressonat la música de l'Agrupació Musical de Cerdanyola (ACMV) dirigida per Raúl Lacilla, que s'estrenava en el seu primer concert en directe. A més, a la Banda de l'AMCV s'hi ha tornat a unir la solista Carolina Alabau. 

A partir de les 20 h seguia la música al ZEM Fontetes amb el concert de "Jazz som aquí" i Pep Plaza, que gairebé han aconseguit omplir tots els seients disponibles. 

 

Així s'ha viscut el diumenge de Festa Major