La Festa de Sant Martí disposarà de punt lila durant tres nits

El Punt Lila estarà habilitat a la plaça Sant Ramon les nits del 5, 11 i 12 de novembre

Les nits de la Festa Major de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès comptaran amb un Punt Lila durant les nits dels dies 5, 11 i 12 de novembre. El Punt Lila oferirà informació i suport davant violències masclistes.

Durant la Festa de Sant Martí hi haurà un punt lila a la plaça Sant Ramon:

  • Dissabte 5 de novembre 21 a 2 h
  • Divendres 11 de novembre 22 a 3 h
  • Dissabte 12 de novembre 22 a 3 h

L'Ajuntament indica que el Punt Lila s'instal·la en compliment del Protocol 'Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals' i "amb el compromís d’oferir un espai d’oci segur per a totes les persones que hi participen i en gaudeixen". El Punt Lila és un dispositiu d'abordatge de les violències masclistes i lgtbiqfòbiques que oferirà informació, suport i seguretat en front les violències i, informació, debat i reflexió entorn el feminisme.

El Punt Lila es coordina amb la Xarxa d'Agents Preventives: persones sensibilitzades i que han rebut una formació en aquest àmbit, i el Protocol d'abordatge de les violències masclistes de la ciutat, configurat per diversos serveis, entre ells: centres de salut, centres educatius, cossos de seguretat, Serveis Socials municipals, Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere (SAI), entre altres agents que el configuren.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.