Festes de barri: Així seran les pròximes celebracions

Els barris recuperen les festes majors estiuenques

Les tradicionals festes majors dels diferents barris de Cerdanyola del Vallès es tornaran a celebrar aquest estiu. El calendari de festes va començar al Turonet i es tancarà el 24 de juliol a Montflorit

Canaletes: 10, 11 i 12 de juny

El barri de Canaletes viurà tres dies de celebracions. Divendres, el Parc de la Riera donarà el tret de sortida al programa d'activitats amb la Nit Jove que inclou un espectacle de mentalisme, un joc escape room i una Festa Fluor amb Dj.

Consulta aquí el programa d'activitats complet.

Dissabte 11 es farà un Mercat de segona mà, jocs gegants, exhibició de balls de l'escola Qóreo, una butifarrada popular, tallers infantils, un concurs de pastissos i s'instal·larà un rocòdrom de 10 metres d'alçada amb tirolina. 

També hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del cerdanyolenc Mag Igor, una exhibició del club de Boxa de Cerdanyola i al vespre, l'escola Roger's organitzarà una 'Festa Salsera' i la nit es tancarà amb l'actuació de l'orquestra La Salseta del Poble Sec

Les activitats continuarà diumenge amb la festa d'aigua amb inflables i la festa de l'escuma, dues batucades a càrrec de la Fundació Catalònia Creactiva i Batúcamela i una botifarrada popular. 

Serraparera: 10, 11 i 12 de juny

L'associació de veïns de Serraparera també celebra la festa major del barri entre el 10 i el 12 de juny a la plaça Universal. Les activitats començaran divendres amb una vesprada de ball amb el grup Zenit. Ja dissabte, es farà una mostra de les classes de dansa del Centre Cívic del barri i a partir de les 23 h actuarà l'orquestra The VIP Band. Per tancar la celebració, diumenge es farà una paella gegant i els personatges de Star Wars visitaran el barri. 

Consulta aquí el programa d'activitats complet.

 

El calendari de festes de barri continua amb Les Fontetes (17, 18 i 19 de juny), Turó de Sant Pau (18 i 19 de juny), Banús (23, 24, 25 i 26 de juny), Xarau (23 i 24 de juny) i Montflorit (22, 23 i 24 de juliol). 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.