El fotoperiodista Jordi Borràs presenta 'Tots els colors del negre' a Cerdanyola

L'acte es farà el 12 de gener al Museu d'Art

El fotoperiodista català, Jordi Borràs, presentarà el seu llibre Tots els colors del negre a Cerdanyola del Vallès. L'acte tindrà lloc el dijous 12 de gener a les 19 i al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC).

La presentació està organitzada per Guanyem Cerdanyola i comptarà amb la participació de l'autor, Jordi Borràs; la diputada al Parlament de Catalunya, Dolors Sabater; i el candidat de Guanyem a les eleccions municipals de Cerdanyola, Ivan González.

El llibre de Borràs se centra en l'extrema dreta a l'Europa del segle XXI a través d'una investigació periodística que l'autor ha fet durant una dècada. "He creuat mitja Europa intentant conèixer l'enemic, però com més respostes trobo més preguntes em faig. Segueixo convençut dels meus ideals, però ara tinc clar que la nit serà molt més fosca del que ens pensem. Som just en aquell punt tan ben definit per Antonio Gramsci: «El vell món es mor. El nou triga a aparèixer. I en aquest clarobscur, sorgeixen els monstres»", diu Jordi Borràs.

Portada del llibre 'Tots els colors del negre' de Jordi Borràs.

Portada del llibre 'Tots els colors del negre' de Jordi Borràs.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.