La gent gran assalta l'Ajuntament en el pregó de la Festa de Tardor

La gent gran de Cerdanyola ha protagonitzat el pregó de Sant Martí

La Festa de Tardor ha donat el seu tret de sortida amb un dels pregons més animats dels últims anys. La gent gran de Cerdanyola ha protagonitzat el pregó de Sant Martí d'enguany convertint la plaça de Francesc Layret en una veritable festa.

Vestits com els misteriosos personatges de la sèrie 'La Casa de Papel', representants de les associacions de gent gran de la ciutat han pujat al balcó de l'Ajuntament per dirigir-se als centenars de cerdanyolencs que els esperaven. La cerdanyolenca Maite Barceló ha llegit el pregó començant amb una declaració d'intencions molt clara: "Som la gent gran, i diem 'gent gran' perquè la paraula 'vell' ha passat a la història".

PB082490

 


Barceló ha seguit recordant la intensa activitat cultural, associativa i reivindicativa de la gent gran de Cerdanyola. Una mostra és la llarga llista d'entitats que han col·laborat en el pregó: el Club de jubilats i pensionistes de l'Ateneu, la Llar del jubilat i del pensionista de Cerdanyola (Banús), l'Associació de gent gran de Cerdanyola (Esplai 'La Caixa'), la Llar del jubilat 'Les Fontetes', l'Associació de gent gran del casal de la residència de Cerdanyola, el Club de jubilats i pensionistes de Serraparera, l'Associació de la tercera edat i pensionistes del Turonet, el Taller de Cinema de Cerdanyola (TCC) i el Banc del Temps.

Entre totes les entitats de gent gran han organitzat balls per amenitzar el pregó des de la plaça. L'energia de la gent gran cerdanyolenca ha contagiat la resta de públic i al final, grans i petits han acabat ballant el tradicional ball del fanalet.

VÍDEO: Un resum de com s'ha viscut el pregó de la Festa de Tardor