Gisela interpretarà els clàssics de Disney a Cerdanyola

La cantant actuarà el dissabte 16 de desembre, a les 18h, a la plaça del Pla de les Alzines (Mercat de Les Fontetes)

Un dels plats forts d'aquest Nadal a Cerdanyola serà el Concert Kids que oferirà Gisela aquest dissabte 16 de desembre, a les 18h, a la plaça Pla de les Alzines (davant Mercat Les Fontetes). La cantant interpretarà en directe les cançons infantils més conegudes de Disney. Aquest espectacle és un dels destacats per l'Ajuntament en la seva programació nadalenca d'enguany.

Més info: PROGRAMA: Totes les activitats de Nadal a Cerdanyola

 

El concert Kids és un espectacle per a tota la família en el que la cantant Gisela farà viatjar al públic a la immensitat de Disney a través de les seves cançons més emblemàtiques. No faltaran en el repertori temes com 'Aquella Estrella de Allá', 'Sueña', 'Colores en el viento' o 'Libre soy'.
 

Més Nadal

Aquest cap de setmana es presenta cent per cent nadalenc a la ciutat. A banda del Concert Kids de Gisela, hi ha previstes moltes més activitats. El dissabte i diumenge s'instal·larà la Fira de Nadal al carrer Sant Martí i el dissabte també se celebrarà una jornada de Comerç al carrer dinamitzat per un grup d'animació itinerant. 

Amb motiu d'aquesta activitat restarà tallat a la circulació de vehicles el carrer Francesc Layret, entre passeig Acàcies i carrer Lluís Companys el dissabte de 9 a 21 hores. Les línies de bus urbanes i la B-7 es desviaran pel passeig del Pont, avinguda Primavera, avinguda Sant Iscle i carerr Lluís Companys. 

També durant tot el cap de setmana hi haurà jocs gegants de fusta i tallers d'elements de Nadal tradicional a la plaça Abat Oliba i estarà a ple rendiment el Trenet de Nadal.

Més info: Encara no has pujat al trenet de Nadal de Cerdanyola?

 

Tots dos dies, a les 11:30 h es farà un espectacle de titelles a la pl. Francesc Layret i l'associació Cerdanyola Comerç i Serveis organitza, el diumenge 17 de desembre a partir de les 11:30 h a Canaletes, l'actuació 'A Ritme de Nadal' amb Sinestèsia Vocal i tothom que s'animi a cantar. A més, durant l'activitat es recolliran joguines noves per a la campanya Una Nit d'Il·lusió per a Tothom.

Més info: PROGRAMACIÓ: Les activitats de la campanya 'Una nit d'il·lusió per a tothom'

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.