El Grup Artístic Teatral torna al Teatre Ateneu amb "Cancel·lada" i "Mentiders"

Continua la programació trimestral del Teatre Ateneu amb dues obres de GAT el 22 d'abril i el 20 de maig

La companyia GAT Grup Artístic Teatral torna al Teatre Ateneu per representar dues obres: "Cancel·lada" el 22 d'abril i "Mentiders", el 20 de maig. Ho fa després d'una llarga aturada de l'activitat durant la pandèmia. "Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb el nostre públic per poder tornar a normalitzar l'activitat com fèiem abans de la pandèmia", assegura la companyia.

Més info: Teatre, música, humor i màgia cada setmana al Teatre Ateneu

Cancel·lada

Un director i un jove actor es disposen a assajar l'inici d'un espectacle teatral, el qual se suposa que serà un grandiós muntatge basat en el llibre del Gènesi. Però l'actor sempre té un motiu o un altre per arribar tard. Un altre actor està il·localizable i el director no té clar per on haurien d'anar les coses. Amb humor absurd, personatges quotidians i situacions Becketianes, Cancel·lada fa refplexionar sobre la importància que té posar dedicació i amor a tot el que fem diàriament. Ningú ens ajudarà si nosaltres no ho fem. Els miracles no existeixen. 

Caràtula de l'espectacle Cancel·lada. FOTO: Cedida

Caràtula de l'espectacle Cancel·lada. FOTO: Cedida

Mentiders

És la nit de Nadal. Dos policies encarregats de donar una mala notícia a un matrimoni gran, es veuen involucrats en un seguit de malentesos i embolics fins arribar al desenllaç final amb sorpreses inesperades. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.