El grup emergent Partiperes estrena videoclip

El grup amb segell cerdanyolenc ha estrenat la seva segona cançó aquest mes i en les properes setmanes sortirà a la llum la tercera

Partiperes és una banda musical amb ADN del Vallès Occidental que va néixer el desembre del 2023. Ara, el grup format per l'Helena de Rubí, l'Eloi de Cerdanyola i la Martina i l'Adri de Sant Cugat, ha estrenat el videoclip del seu segon tema "Avui kebab" i ja estan treballant en el tercer.

Partiperes comença amb la materialització de la idea d'un grup d'amics que feien cançons entre ells per diversió i que han decidit emprendre el camí cap a la professionalització del projecte. Però tot això no els hi ve de nou, ja que alguns dels integrants ja van formar part en el seu moment del grup cerdanyolenc Cronopios.

El grup Partiperes. FOTO: Cedida

El grup Partiperes. FOTO: Cedida

 

Aquest segon tema, "Avui Kebab", segueix a "Parmigiano Obligatori" que van estrenar el passat 13 de febrer i es mou en un estil pop-electrònic cantat en català. "La lletra fa ironia amb el que és fer-se gran i a vegades no seguir els paràmetres d'allò establert", explica l'Eloi, qui conclou que: "En algun moment intenta ser graciós, però si t'ho mires dues vegades podria ser un crit d'auxili".

Amb un estil únic, Partiperes està destinat a convertir-se en una veu destacada en el món de la música, que promet emocionar i connectar amb el públic, i "Parmigiano Obligatori" és només el principi d'aquesta carrera musical.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.