L'Hotel Torre Vermella i el Bosc Tancat, escenaris de l'últim dia de Blues

Les tapes al Mercat de les Fontetes i el GASTRO & KULTUR BLUES a la plaça Sant Ramon han marcat l'últim dissabte de Festival de Blues

La 31a edició del Festival Internacional de Blues arriba a la seva fi encetant l'últim dia de concerts. Aquest diumenge 9 d'octubre s'estrena un nou espai, l'Hotel Torre Vermella, que acollirà actuacions al matí i al migdia. La resta de concerts seran com fins ara al Bosc Tancat i a diversos locals privats de Cerdanyola, fins a les 20 h. Es tracta ja del fermall final després de 10 dies de festival plens d'activitats i concerts que van començar el 30 de setembre. A part, durant el mes d'octubre continuen disponibles diverses exposicions del Blues. 

Més info: PROGRAMA: Els concerts i les activitats del Festival Internacional de Blues

Dissabte de Mercat i Gastro & Kultur

L'últim cap de setmana de Blues començava amb entrebancs d'última hora. La pluja de divendres va obligar a traslladar el concert d'Edgar Blues Trio a dissabte a les 13 h, a la plaça Sant Ramon. Així, la plaça de davant dels Jardins de Ca n'Ortadó va acollir concerts del GASTRO & KULTUR BLUES al matí i també a la tarda, els de Los Bongo BeatTUPÉ Marc Farré Tribute Elvise.  

L'altre gran espai protagonista de dissabte va ser el Mercat de les Fontetes, on les tapes de patates, mandonguilles o presa ibèrica van ser les acompanyants perfectes. El primer concert va ser a càrrec de Itziar Yagüe Quintet, una espectacular veu que acompanyada del saxo, el piano, el contrabaix i la bateria van crear una atmesfera especial on la gent ballava despreocupada, simplement gaudint del moment. Les guitarres d'Alex Zayas Band van posar la cirereta final. 

Itziar Yagüe Quintet al Festival Internacional de Blues. FOTO: Nora MO

Itziar Yagüe Quintet al Festival Internacional de Blues. FOTO: Nora MO


El que ha estat l'espai per excel·lència d'aquesta edició, el Bosc Tancat, va acollir quatre concerts més: el doblet de l'artista internacional J.P. Bimeni & The Black Belts, la bogeria de la Crazy Blues Band i, per tancar, la sensualitat dels Martín Burguez & His Rhythm Combo.

El programa de diumenge 9 d'octubre

12 h, El Bosc Tancat, escenari Bosc
Lluís Coloma & His Musical Troupe XXL

12 h, Hotel Torre Vermella (C. Santa Marcel·lina 13)
Los Doctores. Col·labora Gastro & Kultur

13 h, El Solidari (C. del Foment, 1)
Enjoy

14 h, Cal Pintxo
Lust’n Found. Col·labora La Mandanga.

14.30 h, Hotel Torre Vermella
Tupé

15.30 h, El Bosc Tancat, escenari Verd
Mitch Laddie Band

18 h, El Bosc Tancat, escenari Verd
Los Bisontes revival bunch playing; grateful brothers alive!

19 h, Hoom
Tupé. Col·labora Gastro & Kultur

20 h, El Bosc Tancat, escenari Bosc
Lluís Coloma & His Musical Troupe XXL

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.