La il·lustradora cerdanyolenca Núria Garcia presenta 'Furia Femenina' a la Sala B'Art de l'Ateneu

La inauguració de l'exposició serà el pròxim divendres 1 de març a les 19 h

La Sala B'art de l'Ateneu acull el pròxim divendres 1 de març a les 19 h l'exposició "Fúria Femenina", una conversa il·lustrada a favor de la dona i la igualtat de gènere a mode de "crit visual" plena de "preguntes incòmodes". L'artista és la Núria Garcia Traveria, una il·lustradora cerdanyolenca que va descobrir la seva passió per la part més conceptual del dibuix sota el nom de Fúria.

Cartell de l'exposició "Fúria Femenina" a la Sala B'Art. FOTO: Cedida

Cartell de l'exposició "Fúria Femenina" a la Sala B'Art. FOTO: Cedida

Minimalisme reivindicatiu

Garcia va cursar estudis de disseny gràfic i va treballar en publicitat, a més d'estudiar il·lustració a l'Escola Massana i posteriorment a EINA. L'estil de Fúria es caracteritza per ser minimalista amb un toc
realista
, combinat amb una ironia molt marcada i la dosi justa de cinisme. Gran part del seu treball és una crítica social i reflexió sobre els temes d'actualitat més candents, explicant els temes més complexos de la manera més senzilla i impactant. L'exposició es podrà visitar entre els dies 29 de febrer i l'1 d'abril de 2024.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.