Els infants gaudeixen de les primeres activitats dels Tres Tombs

Diferents jocs, tallers i espectacles infantils s'han dut a terme a la plaça de Sant Ramon durant el dissabte 11 de gener per celebrar Sant Antoni Abat

La programació de la passada dels Tres Tombs de Cerdanyola d'enguany s'ha allargat durant tres dies, oferint un matí de dissabte ple de jocs, tallers i espectacles infantils a la plaça de Sant Ramon. La tradició de Sant Antoni culminarà amb la passada de carros, carruatges i cavalls i amb la benedicció dels animals a la plaça de l’Abat Oliba el diumenge 12 de gener. 

Els nens i nenes de la ciutat han començat el matí decorant el carro de Bambalina amb unes flors de paper fabricades per ells mateixos. Aquest carro, com cada any, recorrerà els carrers amb la passada dels Tres Tombs durant el diumenge. Quan ha estat enllestit, s'ha fet un sorteig que permetrà als més afortunats poder anar-hi a dins durant el recorregut. 

La secció juvenil de l'Esbart de Sant Marçal també ha fet una breu demostració dels diferents balls folklòrics interpretats pels seus dansaires més petits. 

Els menuts també han pogut gaudir de diferents jocs i esports bàsics com el de córrer amb sacs i encertar cèrcols. L'activitat més esperada, però, ha estat el joc de cucanya de trencar l'olla, on tots els nens han pogut recollir els dolços que contenien les olles de ceràmica que un per un han colpejat amb un pal i els ulls embenats. 

Jocs de cucanya