Els infants i els joves, protagonistes del segon dia de Festa de Tardor

El divendres de Sant Martí ha estat marcat per les activitats infantils i La Martinada

Les activitats destinades als infants i al jovent de Cerdanyola del Vallès han estat les protagonistes de la segona jornada de Festa Major de Sant Martí, aquest divendres 11 de novembre.

Més info: PROGRAMA: Les activitats de dissabte a la Festa Major de Sant Martí

 

Matinal d'esport i jocs

El matí de divendres s'ha viscut amb les competicions esportives i els jocs com a activitats centrals. A l'envelat, s'ha fet el segon Torneig Jordi Miró de tenis taula, amb la participació especial d'Aspadi. També s'ha fet el campionat de dominó i, malgrat estar anunciat, s'ha suspès el torneig de futbol. 

Actuació a la tarda del cerdanyolenc Mag Igor per Sant Martí. FOTO: Ale Gómez

Actuació a la tarda del cerdanyolenc Mag Igor per Sant Martí. FOTO: Ale Gómez


Alhora, la plaça de l'Abat Oliba ha acollit jocs infantils com dames gegants, cuinetes i manualitats, amb la col·laboració de Catalònia Fundació Creactiva, l'Associació d’Artistes Plàstics, la Penya d’Escacs i l'Espai Infantil. Durant el matí també s'han vist obrir les primeres parades del Mercat Medieval, que ja a la tarda ha estat obert amb tots els estands preparats. 

Més info: FOTOS: Divendres de festa Major de Sant Martí amb màgia i xocolatada

Tarda d'espectacles familiars

Els infant i les famílies s'han apoderat de l'envelat a la tarda, assistint primer a l'acte infantil Rikus amb l'espectacle La Xerinola, on el públic a ballat i cantat amb el ritme dels animadors. Les panxes han quedat ben plenes amb la xocolatada de després, i a continuació, la màgia del Mag Ígor ha envait la plaça Sant Ramón amb el seu espectacle 'Euphoria'. 

Nit pels joves a La Martinada

La jornada ha tancat de la manera més festiva a la plaça Sant Ramon, que s'ha transformat en un espai pels joves a partir de les 22 h amb La Martinada. Centenars de joves cerdanyolencs han rodejat i ocupat l'envelat, que no havia estat tan ple en tota la jornada. Primer han actuat Tapeo Sound System que han interpretat els clàssisc més de verbena. El fermall final l'ha posat el Dj Eros posant els temes més actuals de reggaetton i música techno. 

Nit de La Martinada de Sant Martí 2022. FOTO: Nora MO

Nit de La Martinada de Sant Martí 2022. FOTO: Nora MO

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.