Irlanda i Cerdanyola s'uneixen en el concert de la Banda de l'Agrupació Musical

La Banda de l'AMCV ofereix un concert per celebrar 'Saint Patrick's day' amb el grup Irish Corner

La Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) innovarà en el seu tradicional concert de primavera celebrant Saint Patrick's day amb la col·laboració del grup Irish Corner. El concert serà el el dissabte 19 de març de 2022 a les 19h a l’Ateneu. 

"S’hi tocarà un repertori d’allò més desconegut fins ara per la Banda i el seu públic", destaquen des de l'Agrupació. L’AMCV se suma aquest any a la celebració més icònica d’Irlanda, el dia de Saint Patrick, una festa dedicada al folklore irlandès i la seva cultura.

Tradició i repetori festiu

Durant la primera part del concert, el grup Irish Corner serà el protagonista. Convidats per l’AMCV, és una formació folk que interpreta principalment música inspirada en melodies tradicionals irlandeses, de les quals n’agafen alguns instruments tradicionals. Acostumada a compartir escenari amb altres formacions de diversos estils, en especial de tot el panorama musical celta, la formació ha definit un estil propi, sovint enllaçant passatges extrets directament de la música popular irlandesa amb sons de llocs tan diversos com ho poden ser Galícia, Itàlia i el Canadà, entre d’altres. "Un amalgama de sons que de ben segur agradaran al públic cerdanyolenc", destaca l'AMCV. En la segona part, la Banda agafarà el relleu per mostrar un repertori adequat per aquesta festivitat, amb un caire festiu i atrevit.

El concert serà el dissabte 19 de març de 2022 a les 19 h a l’Ateneu de Cerdanyola. Les entrades estan ja disponibles de forma telemàtica al web de l’AMCV.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.