Isidre Grau presenta la seva nova novel·la "Un dissabte de primavera"

La presentació tindrà lloc el dissabte 4 de juliol a les 12 h al The 1916 Irish Pub

L'Editorial Trípode torna a reprendre els actes culturals i literaris després del confinament i ho fa a Cerdanyola amb la presentació de la nova novel·la d'Isidre Grau "Un dissabte de primavera". 

L'acte, que inicialment estava previst al març, finalment tindrà lloc el dissabte 4 de juliol a les 12 h al pati del The 1916 Irish Pub. L'autor, Isidre Grau, i l'escriptor Joan Todó seran els encarregats de presentar l'acte. Finalment, també es comptarà amb les lectures d'Helena Edo. 

 

L'obra, "tota ella impregnada d’una atmosfera propera a l’erotisme, al desig; i alhora, un convit optimista a la reflexió sobre les fronteres entre l’amor, el sexe i les diferents maneres d’estimar", explica una història ambientada a La Sarabanda, una antiga torre senyorial que es convertirà en testimoni d’una trobada entre dues parelles, i una tercera al backstage. Aparentment, gaudeixen de les seves vides amb
total plenitud i sense grans preocupacions, fins que l’imprevist canviarà la visió del seu món. 

"Un dissabte de primavera" s'ha anat coent a foc lent, i amb ganes de fer-ne una història molt diferent: una comèdia agredolça a ritme de vodevil", explica l'autor. "M’agradaria que els lectors hi entressin amb l’esperit lleuger, sense prejudicis, i gaudissin del tempo lent i minuciós del relat, mentre comparteixen les intimitats de cada personatge i es fan còmplices de l’equívoc que hi ha darrere la seva trobada."