Ja es pot visitar CapacitArts, una exposició on el talent no té barreres

L'exposició de Catalònia Fundació Creactiva dona visibilitat a l'art com a eina d'inclusió i aposta per un món divers

Catalònia Fundació Creactiva ha inaugurat l'exposició que dur per títol 'CapacitArts', aquest dimecres 15 de desembre, a la casa de cultura de Sant Cugat. Es podrà visitar fins al 25 de gener. Catalònia és una entitat que atén a persones amb discapacitats intel·lectuals i, amb aquesta exposició, ha volgut apropar la realitat d'aquestes persones "que són lleugerament diferents de nosaltres". Així ho ha explicat el president de Catalònia, Joaquim Serrahima durant la inauguració. Es tracta d'una exposició on hi ha participat uns 35 usuaris dels centres que té l'entitat. Però és més que una exposició en la qual els usuaris de Catalònia us faran de guies. També consta d'una part interactiva on petits i grans podran gaudir-ne.

Inauguració de l'exposició CapacitArts. FOTO: TOT SANT CUGAT

Inauguració de l'exposició CapacitArts. FOTO: TOT SANT CUGAT

Foto de família durant la inauguració de l'exposició CapacitArts. FOTO: TOT SANT CUGAT

Foto de família durant la inauguració de l'exposició CapacitArts. FOTO: TOT SANT CUGAT

Part de l'exposició. FOTO: TOT SANT CUGAT

Part de l'exposició CapacitArts. FOTO: TOT SANT CUGAT

Com és l'exposició CapacitArts?
En una primera part, trobareu una exposició de 4 quadres, a priori convencionals, darrere de cadascú es rebel·la l'artista que l'ha fet. A continuació, un taller us reptarà a dibuixar la meitat de la vostra cara guiant-vos amb el vostre reflex del mirall. També podreu ajudar a fer una obra col·laborativa que representi la diversitat i la inclusivitat de l'art. Un llenç gegant convidarà a pintar, dibuixar o escriure algun missatge.
I finalment, us conviden a submergir-vos a través de la imatge i el so en un dels seus tallers d'art.

L'exposició taller estarà a la Casa de Cultura de Sant Cugat fins al 25 de gener, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 18 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.