Ja pots consultar tota la programació del FIT

El XIII Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil que se celebrarà el cap de setmana del 22 al 24 de setembre comptarà amb un cartell d'activitats innovador

Ja es coneixen els espectacles i els horaris del XIII Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil que se celebrarà el cap de setmana del 22 al 24 de setembre amb un cartell d'activitats innovador i que vol arribar a tots els públics. 

El Divendres 22 de setembre, el FIT arrencarà a les 20 h amb l'espectacle inaugural 'BLOWING', de Múcab Dance & Toni Mira, un espectacle visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia conviden a volar pel món màgic dels desitjos.

 

Un dissabte ple d'activitats

El dissabte 23 hi haurà el gruix d'espectacles amb un total de 15, que omplen la graella de programació des de les 11 h del matí fins les 20 h del vespre amb titelles, malabars, experimentacions sensorials i espectacles de 'clown'.

Cal destacar l'espectacle 'Residència dels contes macabres' de la companyia El Sidral, a les 11 h a la sala 6 de l'Ateneu, una experiència sensorial de temàtica de por en què els espectadors entraran en petits grups de 12 persones i romandran dins de la sala entre 13-15 minuts. És un espectacle non-stop, per la qual cosa es farà un passi darrere l’altre.

També 'Es ven germà petit' del Centre de Titelles de Lleida, una història divertida sobre l’arribada d’un nou fill a la família i la convivència entre germans, que es podrà veure a les 11 h i a les 12.30 h al MAC.

No només hi haurà obres de teatre i titelles, també un taller de malabars, on els espectadors podran viure la seva pròpia experiència: jugar, gaudir i aprendre amb els diferents malabars acompanyats en tot moment pel René i la Clotilde. Serà a les 11.30 i a les 16.30 a la plaça de l'Abat Oliba.

Imatge de l'espectacle 'Blowing'. FOTO: Cedida

Imatge de l'espectacle 'Blowing'. FOTO: Cedida

 

Diumenge, més i millor

L'últim dia del festival, el diumenge 24, 'Lo carrofil' farà gaudir als més petits amb una proposta d’entreteniment de la companyia Efímer a les 11 h i a les 16.30 h a la plaça de l'Abat Oliva. Aquest espectacle, que compta amb 5 personatges fantàstics on els nens passessin un molt bona estona, va ser estrenat a la ciutat de Lleida el 2016 ha estat a la programació de les Festes de La Mercè de Barcelona.

Un altre dels espectacles més esperats és 'HOP! Històries d'Objectes Perduts' a les 12 h i a les 17 h al Teatre Ateneu. És un viatge als records de la infància que desperta les emocions i els sentits, on dues persones es retroben i ens proposen compartir un viatge a través d’objectes per explorar diferents vivències on juguen les emocions, els sentits i la pròpia imaginació. 

L'espectacle itinerant 'Monsieur Florian i la Circus Band' tancarà el festival a les 18.30 h. Monsieur Florian és un empresari de circ arruïnat, sense carpa ni artistes. La idea és trobar nous artistes i nous números de carrer que facin triomfar de nou al gran Florian aquest cop amb l'ajuda del públic.

A continuació pots consultar la programació completa del FIT i també l'explicació de tots els espectacles en el següent enllaç.

Captura3
Captura4

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.