Les Jornadas Flamencas de la Casa de Andalucía continuen tot l'octubre

Una nova edició de la mostra flamenca de la Casa de Andalucía se celebra entre el 8 i el 30 d'octubre

Encara queden vetllaes i matinales flamenques que gaudir en la 33a edició de les Jornadas Culturales Flamencas de Cerdanyola, organitzades per la Casa de Andalucía els quatre últims caps de setmana d'octubre. Fins ara s'han fet els espectacles dels dies 8, 9 i 16 d'octubre, i queden per davant quatre dies més. En aquest link es pot consultar el programa complet. 

Les pròximes actuacions

Com que el 50è aniversari de la Casa de Andalucía és l'eix vertebrador de les Jornadas d'enguany, s'ofereixen actes paral·lels a les mostres de flamenc que són tots ells gratuïts. Pel que fa a les matinals i les vetllades flamenques, excepte els dies 22, 23 i 29, la resta d'escpectalces costen 5 euros a les persones que no són sòcies de l'entitat.

Diumenge 16 d'octubre a les 12.30 h es farà la presentació del llibre Fosforito, la pasión y la entrega del corazón a cachitos, de l'escriptor Francisco Hidalgo Gómez. Tot seguit, a les 13 h, es farà una Matinal Flamenca amb Laura Marchal al cante i Jose G. Calderón al toque.

La Vetllada Flamenca es reprèn el dissabte 22 d'octubre a les 21 h amb Antonio Reyes al cante i Nono Reyes al toque. Diumenge 23 hi haurà Matinal Flamenca a les 12.30 h amb Manuel Cuevas al cante i Nono Reyes al toque. 

L'últim cap de setmana de les Jornadas es farà l'última Vetllada Flamenca de l'edició, el dissabte 29 d'octubre a les 21 h amb Filo de los Patios al cante i Antonio Carrión al toque.

Per tancar l'edició, l'autora María de los Ángeles Mórate també visitarà la Casa de Andalucía per presentar el seu llibre Todo me sabe a ti el diumenge 30 d'octubre a les 12 h. El mateix dia i tot seguit, es posarà el fermall final a les Jornadas amb la projecció del vídeo "50 años de la entidad" i l'actuació de la bailaora María Dávila i el seu Cuadro. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.