Patrimoni cerdanyolenc: Els museus locals celebren les Jornades Europees del Patrimoni

El Museu d’Història, el Museu d'Art de Cerdanyola i la Masia de Can Coll organitzaran activitats gratuïtes entre el 8 i el 10 d’octubre

Les Jornades Europees de Patrimoni 2021 tornen a Cerdanyola del Vallès entre els dies 8, 9 i 10 d'octubre per promoure l’accés al patrimoni de la ciutat entre els veïns i veïnes de Cerdanyola.

El Museu d’Història i el Museu d’Art de Cerdanyola oferiran jornades de portes obertes i altres activitats, com visites guiades o un taller de fotografia. La Masia de Can Coll s’estrena enguany amb una activitat. Totes les activitats seran gratuïtes.

Activitats al Museu d’Història

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver obre les seves portes al públic el cap de setmana sencer del 8 al 10 d’octubre. A més, ofereix una visita guiada a l’exposició permanent ‘Cerdanyola, terra d’ibers’ diumenge dia 10 a les 12 h.

L’ermita de Santa Maria de les Feixes i l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes també organitzen jornada de portes obertes diumenge 10 d’octubre de 10 a 14 h, incloent-hi també visites comentades en petits grups a l’exterior.

Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Activitats al Museu d’Art de Cerdanyola

El MAC ofereix jornada de portes obertes també els dies 8, 9 i 10 d’octubre. Diumenge 10 d'octubre ofereix al públic un taller de fotografia estenopeica a les 11.30 h, que requereix inscripció prèvia contactant amb el museu: 935 914 130 o mac@cerdanyola.cat.

També ha programat per dijous 14 d’octubre a les 18.30 h la conferència ‘La Uralita i el fibrociment a Cerdanyola del Vallès’, a càrrec de Jacques Roulland, que es farà al mateix museu.

Els vitralls de Les Dames de Cerdanyola, una de les joies del Museu d'Art

Els vitralls de Les Dames de Cerdanyola, una de les joies del Museu d'Art

Activitats a Can Coll

Diumenge 10 d’octubre, a la Masia de Can Coll es podrà fer una visita guiada a les 11.15 i 12.30 h. Es descobrirà com s’han anat transformant els entorns i l’edifici d’aquesta masia boscana amb més de 500 anys d'història. L’activitat es recomana per a majors de 8 anys. Per assistir-hi, cal reservar prèviament trucant al 936 920 396.

Can Coll.

Can Coll. 

 

jornades europees patrimoni 2021

Jornades Europees Patrimoni 2021

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.