Les Jornades Europees de Patrimoni tornen amb activitats als museus de Cerdanyola

El Museu d’Història, el Museu d'Art de Cerdanyola i la Masia de Can Coll organitzaran activitats gratuïtes entre el 8 i el 10 d’octubre

Les Jornades Europees de Patrimoni 2021 tornen un any més per promoure l’accés al patrimoni de la ciutat entre els veïns i veïnes de Cerdanyola. El Museu d’Història i el Museu d’Art de Cerdanyola oferiran jornades de portes obertes i altres activitats, com visites guiades o un taller de fotografia. La Masia de Can Coll s’estrena enguany amb una activitat. Totes les activitats seran gratuïtes.

Activitats al Museu d’Història

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver obre les seves portes al públic el cap de setmana sencer del 8 al 10 d’octubre. A més, ofereix una visita guiada a l’exposició permanent ‘Cerdanyola, terra d’ibers’ diumenge dia 10 a les 12 h.

L’ermita de Santa Maria de les Feixes i l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes també organitzen jornada de portes obertes diumenge 10 d’octubre de 10 a 14 h, incloent-hi també visites comentades en petits grups a l’exterior.

Activitats al Museu d’Art de Cerdanyola

El MAC ofereix jornada de portes obertes també els dies 8, 9 i 10 d’octubre. Diumenge 10 d'octubre ofereix al públic un taller de fotografia estenopeica a les 11.30 h, que requereix inscripció prèvia contactant amb el museu: 935 914 130 o mac@cerdanyola.cat.

També ha programat per dijous 14 d’octubre a les 18.30 h la conferència ‘La Uralita i el fibrociment a Cerdanyola del Vallès’, a càrrec de Jacques Roulland, que es farà al mateix museu.

Activitats a Can Coll

Diumenge 10 d’octubre, a la Masia de Can Coll es podrà fer una visita guiada a les 11.15 i 12.30 h. Es descobrirà com s’han anat transformant els entorns i l’edifici d’aquesta masia boscana amb més de 500 anys d'història. L’activitat es recomana per a majors de 8 anys. Per assistir-hi, cal reservar prèviament trucant al 936 920 396.

jornades europees patrimoni 2021

Jornades Europees Patrimoni 2021

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.