Josep Mimó guanya el 6è Concurs d'Instagram de la Festa del Roser de Maig

La fotografia premiada retrata una parella durant la Ballada Popular de La Polca

Josep Mimó i Bayó és el guanyador del 6è Concurs Fotogràfic d’Instagram de la Festa Major del Roser de Maig, organitzat per l’Afocer amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola. La fotografia premiada retrata una parella durant la Ballada Popular de La Polca de Cerdanyola.

El dijous 3 de juny es va fer l'entrega del premi d’un val per a un cap de setmana per a dues persones valorat en 100 euros després d’haver guanyat el VI Concurs Fotogràfic d’Instagram de la Festa Major del Roser de Maig. L’autor de la fotografia, que va participar amb vuit instantànies més al concurs, va mostrar-se molt content durant l’acte de lliurament del premi.

A l’acte de lliurament del premi van participar el regidor de Cultura, Óscar Pons, i els membres del jurat del premi, format per Manel NavarroAntonia Fuentes i Jesús Isanta, membres de l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet.

Enguany, el concurs amb comptat amb 119 fotografies participants de les quals finalment han estat acceptades 94. El jurat va haver d’excloure 25 fotografies per no tractar la temàtica de la Festa Major del Roser de Maig o portar marques d’aigua que identificaven l’autoria. Les fotografies participants al concurs es poden consultar a Instagram amb el hashtag #roser22_afocer. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.