La Jove Orquestra de Cerdanyola s'endinsa en 'El somni d'una nit d'estiu'

La JOC ofereix un concert amb música de Henry Purcell el 19 de juny a Ca n'Ortadó

La Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) dona la benvinguda a l'estiu amb un concert ambientat dins la música que Henry Purcell va escriure inspirada en l’obra El Somni d’una nit d’estiu de l’escriptor anglès William Shakeaspeare. L'actuació tindrà lloc el 19 de juny a partir de les 20.30 h als jardins de Ca n'Ortadó.

Amb la col·laboració de la veu de la narradora Núria Dardinyà, la JOC farà un recorregut a través de la comèdia de l'escriptor anglès mentre fan sonar les danses barroques i altres interludis musicals de H. Purcell. "Tot plegat fomentarà a crear la nit d’estiu perfecta, plena de màgia i comèdia en un ambient idíl·lic on res sigui impossible", assenyalen des de la Jove Orquestra. 

Les entrades es poden comprar al web Fila12 i tenen preus de 9 euros l'entrada general, 6 euros la reduïda (12-18 anys, majors 65 anys, alumnes AULOS) i entrada gratuïta per a socis de la JOC i els menors de 12 anys. Les entrades també es podran comprar presencialment 1 hora abans de l'inici de l'espectacle. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.