La Jove Orquestra connecta compositors històrics al concert 'Influències'

El concert es farà el 5 de novembre al Teatre Ateneu

La Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) porta al Teatre Ateneu un diàleg entre compositors de diferents períodes de la història de la música amb el sou pròxim concert, titulat Influències. L'actuació tindrà lloc el 5 de novembre a les 20 h i les entrades es poden comprar al web de la JOC.

"El Concerto o la Suite són formes musicals que van gaudir de molt èxit durant el Barroc i que posteriorment es van tornar a utilitzar com a font d’inspiració per a noves composicions", destaca la Jove Orquestra.

Així, la JOC planteja un concert eclèctic però connectat, "com un llenç ple de color en el que diferents estils es mesclen formant un tot", assenyalen. Comptarem amb el Concert de viola de Telemann interpretat per la Núria Pujolràs com a viola solista, així com obres de compositors tan diversos com Haendel, Txaikovski o Grieg.

El repertori complet és: Concerto Grosso de Häendel, Concert en Sol de Telemann, Aus Holberg’s Zeit de Grieg i Elegie de Txaikovski.

Influències cartell

Influències cartell

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.