La Jove Orquestra viatja a través de les músiques del món en el sou pròxim concert

L'actuació tindrà lloc el 18 de juny als Jardins de Ca n'Ortadó

La Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) proposa un viatge per la música de difernets indrets del món en el seu pròxim concert als Jardins de Ca n’Ortadó. L'actuació, que es farà el 18 de juny a les 20.30 h, es titula Milonga d’Estiu i serà la clausura de la temporada 2022-2023 de l'entitat musical. Les entrades es poden comprar al web de la JOC

"Al llarg de la història de la música, han estat molts els compositors que han agafat com a font d’inspiració la música popular dels seus països", expliquen des de la JOC, per això han decidit que les músiques de diversos indrets del món, especialment les danses populars, siguin les protagonistes del concert.

El concert començarà amb música popular romanesa i també passarà per la finlandesa. Tot seguit, faran una aturada en el compositor argentí Astor Piazzolla que va deixar una forta empremta en la música més coneguda de l'Argentina, el tango, i que el va catapultar a l’èxit internacional durant el segle XX.

Repertori del concert:

Bartok, B. (1885-1945) Rumanian Folk Songs.
Sibelius, J. (1865-1957) Suite Champêtre.
Piazzolla, A. (1921-1992):

  • Milonga en re (violoncel solista) Prepárense
  • Marrón y azul
  • Melodia en la m
  • Libertango
  • Adiós Nonino

Márquez, A. (1950) Danzón no2 (arr. per a cordes)

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.