L'ajornament de Sant Jordi ja és una realitat

Sant Jordi se celebrarà el 23 de juliol, una data consensuada entre la Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes

La Cambra del Llibre, integrada pels gremis i associacions d'editors, llibreters, distribuïdors i arts gràfiques de Catalunya, juntament amb el Gremi de Floristes i del sector de la flor han acordat finalment fixar la celebració del Dia del Llibre de 2020 per al dijous 23 de juliol. Aquesta serà doncs la data del Sant Jordi alternatiu davant la impossibilitat que se celebri el 23 d'abril, amb l'estat d'alarma encara en vigor. 

D'aquesta manera, els dos actors implicats assumeixen que llavors "encara s'hauran de mantenir mesures de distància social per protegir la salut de tots", i s'ofereixen a les administracions públiques i autoritats sanitàries per trobar "les fórmules i escenaris més adequats per celebrar-ho amb les màximes garanties".

D'altra banda, la Cambra i el Gremi han animat a celebrar el pròxim dia 23 d'abril el Sant Jordi "a casa". Es refermen així en les manifestacions fetes dilluns pel Gremi de Llibreters -en resposta al conseller d'Interior Miquel Buch- en el sentit que no tenia "cap sentit" plantejar obrir les llibreries el 23 d'abril, mentre estigui vigent el confinament.

Amb tot, també van defensar i han tornat a insinuar que, encara que estiguin "amb la persiana baixada", les llibreries "no s'aturen" i per això "la millor manera d'ajudar és comprant llibres -"a casa"- a través dels llocs web dels establiments". Això sí, ho fan sense entrar en la discussió sobre si els llibres s'han 'd'apadrinar' per recollir quan s'aixequi el confinament o s'ha de fomentar el seu enviament tot i la situació actual.

 

 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el que passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT Cerdanyola per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Cerdanyola i sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 683 470 289 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada dijous als carrers de Cerdanyola en format paper