L’escriptor i psicòleg Jaume Funes obrirà el nou cicle del Cafè amb lletres

Maria Carme Roca, Marc Artigau i Maria Barbal seran els altres convidats de les properes sessions del Cafè amb Lletres, que seguiran celebrant-se un dijous al mes a la Sala Enric Granados

Ja està llesta la programació del nou cicle del Cafè amb lletres, que obrirà l’escriptor, psicòleg, periodista i educador Jaume Funes per presentar el seu últim llibre Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito (Columna Edicions), una “guia per a pares i mestres d’adolescents”.

Amb caràcter excepcional, la primera sessió del nou curs se celebrarà a la sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola el proper dimecres 18 de setembre a les 19:00h, enlloc de realitzar-se a la Sala Enric Granados. La resta de presentacions sí que se seguiran celebrant a l’emplaçament habitual de la Biblioteca Central.

Jaume Funes, especialitzat en el món dels adolescents i les seves dificultats socials, reflexionarà sobre la convivència amb nois i noies adolescents així com sobre la sobreprotecció, el paper de l'escola, l'equilibri emocional i la comprensió de la societat, segons informen els organitzadors de l’activitat.

Funes presentarà 'Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito'

Funes presentarà 'Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito' | FOTO: Editorial Columna

Maria Carme Roca presentarà ‘El Far’ en el Cafè d’octubre

A l’octubre, Maria Carme Roca parlarà de la seva última novel·la El Far (Columna Edicions), el dijous 17 a la sala Enric Granados. La novel·la de Roca, que va ser guardonada amb el Premi Prudenci Bertrana 2018, fa un viatge emocional pel temps i l'espai descobrint un dels indrets més desconeguts i interessants de la nostra geografia: el far de l'illa de Buda, situat al Delta de l’Ebre.

 El Far és la darrera novel·la de Maria Carme Roca, historiadora i filòloga de formació i escriptora professional de de l'any 1997. En aquests 22 anys ha publicat una cinquantena de llibres tant per públic infantil com adult.

Maria Carmen Roca parlarà de la seva darrera novel·la, "El Far" | IMATGE: Twitter Maria Carmen Roca

 

Maria Carmen Roca parlarà de la seva darrera novel·la, "El Far" | IMATGE: Twitter Maria Carmen Roca

Al novembre, Marc Artigau parlarà de “La Vigília”

Marc Artigau, presentarà La Vigília (Ediciones Destino), guardonada amb el Premi Josep Pla 2019, el dijous 14 de novembre. La novel·la, que “uneix el millor i el pitjor de l'ésser humà, és una història sobre el poder infinit de l'amor, el valor dels records i la vida que hem decidit dur a terme per sobreviure al passat”, segons la sinopsi que l’editorial publica.

L’autor, Marc Artigau, és llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l'Institut del Teatre, i fins el moment ha publicat diverses obres tant en narrativa com poesia i novel·les juvenils. Actualment col·labora a “El món de Rac1” fent un micro-relat al dia.

Portada de "La vigília", el llibre que presentarà Marc Artigau al novembre

Portada de "La vigília", el llibre que presentarà Marc Artigau al novembre | FOTO: Editorial Destino

Maria Barbal tancarà l’any amb “A l’amic escocès”

Per últim, el dijous 12 de desembre, el Cafè amb Lletres comptarà amb la presència de Maria Barbal i el seu llibre A l'amic escocès (Columna Edicions). En aquest, l’autora s'endinsa en el misteri de l'amistat i l'amor, en el que els crítics qualifiquen com la novel·la més pròxima al seu gran èxit Pedra de tartera, tota una fita dins de la narrativa catalana contemporània i que va obrir un cicle novel·lístic amb el Pallars nadiu de l'escriptora com a punt de referència.

Per acabar l'any, Maria Barbal presentarà "A l'amic escocès" | FOTO: Grup 62

Per acabar l'any, Maria Barbal presentarà "A l'amic escocès" | FOTO: Grup 62

Totes les sessions del programa del Cafè amb Lletres se celebren a les 19 h i formen part del Pla Director de Lectura de Cerdanyola del Vallès.