Laura Calçada obrirà el Cafè amb Lletres del primer semestre de 2024

Una quinquena de sessions ompliran un nou cicle de presentacions de llibres entre gener i maig

Ja es coneix el calendari del primer trimestre de 2024 del Cafè amb lletres, que portarà a Cerdanyola les veus més reconegudes de les lletres actuals, com Regina Rodríguez Sirvent, Andreu Claret, Laura Calçada o Maria Climent. El cicle començarà el 18 de gener amb la visita de Laura Calçada i culminarà al maig amb la presentació del darrer receptari de la cuinera mediàtica Ada Parellada.

Totes les sessions es faran a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central, a partir de les 19 h i amb entrada lliure. A més, tots els llibres que es presentaran es poden comprar a les llibreries de la ciutat, especialment les que participen del Cafè amb lletres, la Llibreria l'Aranya i la Llibreria Èfora

5 sessions de gener a maig

El tret de sortida el farà Laura Calçada el 18 de gener presentant Fucking New York. Història dels meus límits (Destino:2023), una 'memoir' d'una noia que fuig a Nova York per retrobar el seu lloc al món. El moderador de la sessió serà Álvaro Colomer.

El 22 de febrer serà el torn d’Andreu Claret, que presentarà el llibre París érem nosaltres (Columna:2023), Premi Ramon Llull 2023. Una història que s’esdevé durant la Segona Guerra Mundial quan una parella va descobrir l’amor, la llibertat i París. A casa teníem un himne (L’Altra Editorial : 2023) de Maria Climent es presentarà el 14 de març. Es tracta d’un nou llibre d’una de les veus més fresques del panorama literari català.

El 18 d’abril visitarà el Cafè amb lletres la Regina Rodríguez Sirvent per presentar el seu longseller Les calces al sol (La Campana:2022), amb 15 edicions, més de 60 setmanes entre els més venuts i amb versió en castellà i aviat en italià, brasiler i portuguès. Es tracta de la novel·la en català més divertida i esbojarrada del moment. Una història per riure, plorar i reconciliar-se amb la vida.

Tancarà el Cafè amb lletres la cuinera mediàtica Ada Parellada. Presentarà el 23 de maig el seu darrer llibre Conciliar cuina i vida (Efadós: 2022).  Un mètode per tenir una alimentació variada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.

Programació Cafè amb lletres

18 de gener

Fucking New York (Destino : 2023),

de Laura Calçada

 

22 de febrer

París érem nosaltres (Columna : 2023), Premi Ramon Llull 2023

d’Andreu Claret

 

14 de març

A casa teníem un himne (L’Altra Editorial : 2023)

de Maria Climent

 

18 d’abril

Les calces al sol (La Campana: 2022)

de Regina Rodríguez Sirvent

 

23 de maig

Conciliar cuina i vida (Efadós: 2022)

d’Ada Parellada

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.