'La llàntia meravellosa' obre la proposta de teatre familiar al Teatre Ateneu

Bambalina ofereix quatre espectacles familiars durant el primer trimestre de l'any

L’entitat cerdanyolenca Bambalina alçarà el teló, el 23 de gener, de la programació de teatre infantil del Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès. L'espectacle de titelles i actors La Llàntia meravellosa, de Festuc Teatre, obrirà les representacions parlant dels desitjos, l'acceptació i l'amor.

La Llàntia meravellosa

L'espectacle de la companyia lleidatana Festuc Teatre plantejarà preguntes com "alguna vegada heu somniat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir-te tres desitjos?" o "Heu pensat en quins desitjos demanaríeu?". La història de La Llàntia meravellosa tracta d'una nena i de la voluntat de complir el seu únic desig: que la Mari es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia. El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama, però es troba a una nena que no vol cap d'aquestes coses, i és així com la seva història ens farà qüestionar si realment la llàntia serveix per alguna cosa.

A més de l'espectacle del 23 de gener, es faran quatre espectacles infantils més: Remember Show (19 de febrer), Taxaaan!!! (20 de febrer) i El monstre de Colors (27 de març). Les entrades per als quatre espectacles tenen un preu de 5 euros per infants de 3 a 12 anys, i 7 euros per als adults. Es vendran en línia a https://entrades.bambalina.cat/ i també una hora abans de l’inici de l’espectacle a l’Ateneu.

 

Programació de teatre familiar

23 de gener, 12 h

La Llàntia meravellosa

Producció: Festuc Teatre; Direcció: Pere Pàmpols; Interpretacions: Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols; Música: Frank Moreno; Col·laboració musical: Joan Dausà; Text: Ingrid Teixidó.

 

19 de febrer, 18 h

Espectacle de La Pallassada 2022

Remember Show

Producció: Teatre Mòbil&Marcel Gros;  Direcció: Marcel Gros; Direcció assistida: Jordi Girabal i Atilà Puig;  Intèrprets: Jordi Girabal + Marcel Gros + Atilà Puig
 

20 de febrer, 12 h    

Espectacle de La Pallassada 2022

Taxaaan!!!

Producció:  Circ Xic;  Direcció: Tàtels Pérez, Clowns: Dani Tomàs i Tonn Muntané

 

27 de març, 12 h

Representació teatral emmarcada en els actes commemoratius del Dia del Teatre

El monstre de Colors

Producció: Tutatis Produccions Teatrals; Text: Anna Llenas;  Direcció: Ruth Garcia; Interpretació: Gisela Guitart, Laura Bosch i Mireia Casado

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.