La llibreria Éfora es trasllada i fa una festa literària de comiat

L'esdeveniment comptarà amb l'escriptor de ciència-ficció Ian Watson i la traductora de "Joc de Trons", Cristina Macia

La Llibreria Éfora, un punt de referència pels amants de la literatura i la cultura durant vuit anys a la ciutat, es traslladarà de local i tancarà les seves portes el proper 23 de març. Per celebrar aquest canvi d'etapa han organitzat una vetllada literària pel mateix dissabte a partir de les 19 hores a la llibreria (passeig Cordelles, 18). Una festa que comptarà amb la presència de l'autor de ciència-ficció Ian Watson, així com la talentosa traductora Cristina Macia, coneguda pel seu treball en la sèrie televisiva "Joc de Trons". Watson i Macia compartiran les seves experiències i coneixements en una xerrada inspiradora sobre literatura i ciència-ficció.

L'acte servirà com a comiat de l'antic espai i trasllat al nou espai que estarà ben a prop de la llibreria. Aquest esdeveniment no sols serà una oportunitat per celebrar el llegat d'una de les llibreries cerdanyolenques i pionera a la ciutat, sinó també per donar la benvinguda a un nou capítol al nou espai. "La comunitat literària està convidada a unir-se a la vetllada per celebrar vuit intensos anys d'amor pels llibres i la cultura", assenyalen des de la llibreria.


Un punt de referència cultural a Cerdanyola

La Llibreria Éfora ha estat un centre cultural i literari a Cerdanyola durant vuit anys, oferint una àmplia selecció de llibres i organitzant esdeveniments que promouen la passió per la lectura i la cultura en la comunitat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.